POLIITTISEN KORREKTIUDEN KUKKASIA- KIRJOITUKSIA SANANVAPAUDESTA

KIRJASTA:

Poliittisen korrektiuden kukkasia- kirjoituksia sananvapaudesta esittelee joitakin ilmaisuvapauden loukkauksia ja kuvaa niiden kautta tarkemmin ”poliittisen korrektiuden” monenlaisia vaikutuksia yhteiskunnallisella tasolla. Useimmat kirjan esimerkit ovat Saksasta ja Britanniasta mutta osataan sitä muuallakin. Kirja kertoo tarkemmin, että keitä halutaan erityisesti suojella ja minkä takia.

KIRJOITTAJASTA:

Mika Sankari on 33- vuotias yhteiskuntakriitikko Hartolasta. Hän on kiinnostunut erityisesti väestötieteeseen ja sananvapauteen liittyvistä ilmiöistä. Mika on opiskellut mm. aluetiedettä Vaasan yliopistossa ja saksan kieltä ja kulttuuria Münchenin Ludwig-Maximilians-Universitätissä. Aika kuluu kirjoittamisen lisäksi keikkatöiden, lukemisen, tenniksen ja uinnin merkeissä.

KIRJAA SAATAVILLA HINTAAN 10 €/KPL


TILAUKSET mika.sankari at gmail.com tai 0405640750

UUTUUS NRO 1: KÄÄNNÖSPALVELU PÄIVYSTYSPERIAATTEELLA

Toiminta-ajatus: Ota yhteyttä minuun ja toimita tekstisi, niin saat sen takaisin suomennettuna jopa samana päivänä! Käännettävät kielet ovat saksa, englanti ja ruotsi. Veloitus 30 euroa/ sivu, 1 snt/suomenkielinen sana tai erikseen sovittava korvaus toimeksiannon perusteella. Erikoisalojani ovat yhteiskunnallinen , urheiluun ja ravintolatoimintaan liittyvä sekä kaupallinen sanasto.


UUTUUS NRO 2: KÄÄNNÖSPALVELU KESTOTILAUS-PERIAATTEELLA


Toiminta-ajatus: Haluaisitko syventää jonkin tietyn alan osaamistasi ja tiedät siihen liittyvän nettisivuston julkaisevan aiheesta uutisia? Ja kaipaisit jonkun kääntämään ne selvälle suomenkielelle? Esimerkkinä voidaan ajatella erilaisia ajankohtaisjulkaisuja saksalaisilla sivustoilla. Hinnoittelu menisi esimerkiksi seuraavasti: 5 euroa/uutinen tai kuukausitilaus(sis. 4 juttua) 15 euroa. Lisähintä 3 euroa uutista kohti.Tai sopimuksen mukaan.

Tuesday, December 8, 2009

Maahanmuuton todelliset kustannukset-Norja

"Länsimaiden ulkopuolelta tulevat ovat sosiaalihuollon asiakkaina kymmenen kertaa useammin kuin syntyperäiset norjalaiset". Lähde Fjordman
 "Ei-länsimaalainen" on tyypillinen, poliittisesti korrekti kiertoilmaus Skandinavian maissa niistä maahanmuuttajista,jotka ovat saapuneet islamilaisista maista. Ne muodostavat yhä suuremman osan maahantulijoista. Se kuvaa myös Norjan tilannetta. Kuten monissa muissakin Euroopan maissa, niin tämä on johtanut yhä kiristyneempään ilmapiiriin ja vastakkainasetteluun. Asioita pyritään salaamaan jo tutuksi tulleella tavalla. Kyse on kustannuksista, joita suuresta muslimien muuttoaallosta on aina enemmän aiheutunut. Kun kuitenkin ajatellaan, että myös kiinalaiset ja intialaiset, tunnetusti ja todistetusti ahkerat maahanmuuttajat, saapuvat länsimaiden ulkopuolelta, niin huomataan, että sosiaalikustannusten taakka muslimien kohdalla painaa yhä enemmän.

Pelkästään pääkaupunki Oslon sosiaalihuollon budjetista puolet menee "ei-länsimaalaisten" elämän kustantamiseen. Tämän tiedon tultua julki varoitti oslolainen kaupunginvaltuutettu Erling Lae tutun poliittisen korrektisti, että "ilman maahanmuuttajia Oslo ajautuisi täyteen kaaokseen". Tyypillinen väite, jota ei pysty vahvistamaan millään faktalla. Päinvastoin: eräs tutkimus, jonka tutkija Tyra Ekhaugen toteutti Oslon yliopiston kanssa, todistaa juuri päinvastaista. Tutkimus kertoo, että mikäli nykyinen maahanmuuttokehitys jatkuu, niin kustannukset ovat vaarassa nousta räjähdysmäisesti lähitulevaisuudessa. Eräs lukija kirjoittaa muslimien maahanmuuttokuluista norjalaisille:
"Suuri osa heistä päättää ihan omasta, vapaasta tahdostaan, elää rinnakkaisyhteiskunnassa, jossa he puhuvat omaa kieltään, katsovat kotimaansa televiolähetyksiä ja huolehtivat aviopuolisot kotimaistaan. Ainoa kontakti kantaväestöön saattaa tapahtua sosiaalitoimiston kautta."
 Tässä ilmiö hyvin tiivistetyssä muodossa. Edellisen kommentin esittäjä leimattiin oitis rasistiseksi ja ulkomaalaisvihamieliseksi, kuinkas muuten. Toisin päin rasismia ei sitten ilmeisesti olekaan. Norjalaismuslimi sosiaalitoimistosta:
"Työskentelin pakistanilaisessa liikkeessä, mutta kaupankäynti oli siellä hieman "epävirallisempaa. Kumpikaan meistä, minä tai pomoni, ei maksanut veroja Norjan viranomaisille. Kaiken lisäksi minä saan vielä työkyvyttömyseläkettä ja sosiaalitukea. Minun tarttee olla vaan fiksu ja kerätä rahaa pois niin paljon pois kuin mahdollista, koska se on ainoa syy Norjassa olooni."
 Asia, joka monia häiritsee, on 1400 vuotta samanlaisena jatkunut uskonnon harjoittaminen niillä seuduilla, joilla muslimit pitävät valtaa. Koraanissahan toisuskoisten määrätään maksamaan veroa (jizya), jolla nämä osoittavat kunnioitustaan ja alistuvansa vähempiarvoisen vähemmistön asemaan. Samalla he sitoutuvat noudattamaan ehdoitta monia muitakin määräyksiä, liittyen tapoihin ja uskonnon harjoittamiseen. Miksei nyt kuulu mitään vastalauseita länsimaisen suvaitsevaiston suunnalta?

Ei olekaan epäilystä siitä, etteivätkö muslimit näkisi "vääräuskoisten" eurooppalaisten tarjoaman sosiaaliavun eräänlaisena "jizya"-maksuna heille. Ironista sinänsä, tämähän tavallaan todistaa tavallaan islamin olevan ainoa oikea uskonto. Allahhan päätti suuressa viisaudessaan, että suurten muslimijoukkojen tehtävänä on levittää islamia ahkerasti eteenpäin ja antaa vääräuskoisten (kuffar) rahoittaa sitä. Koraanin suura 9, jae 29 määrää:
”Taistelkaa niitä vastaan, jotka, vaikka ovat saaneet Kirjoituksen (juutalaiset ja kristityt), eivät usko Jumalaan eivätkä viimeiseen päivään, eivät pyhitä sitä, minkä Jumala ja Hänen lähettiläänsä ovat selittäneet pyhäksi, eivätkä tunnusta totista uskontoa (islamia), taistelkaa, kunnes he auliisti maksavat veronsa ja tunnustavat alistuvansa.”
 Norjassa asuva amerikkalaistoimittaja Bruce Bawer on kuvaillut toimintatapoja kirjassaan. Hänen mukaansa imaamit kehoittavat rukoilemaan vääräuskoisia vastaan, ottamaan ilon irti sosiaaliavun antimista ja jopa ryöstelemään parempien kuukausitulojen ansaitsemiseksi. Tämä on siis eräänlaista jizya-veron keräämistä isäntäyhteiskunnalta. (Bruce Bawer: “While Europe Slept: How Radical Islam is Destroying the West from Within“, 2006).

Halvor Tjonn, eräs Norjan harvoista kriittisistä toimittajista, siteerasi vuonna 2006 Norjan elinkeinoelämän keskusjärjestön raporttia. Siinä varoitettiin, että Saudi-Arabian ja Venäjän jälkeen suurin öljyntuottajamaa Norja saattaa joutua käyttämään öljyvarojaan luultua enemmän lisääntyneen maahanmuuton takia sosiaalikulujen kattamiseen. Tässä hän erityisesti mainitsi muslimit. Ainoana oikeana maahanmuuttopolitiikkana raportti esitti voimakkaasti rajoitetun, työperäisen maahanmuuton.

Samaan lopputulokseen on päätynyt Oslon yliopiston Kjetil Storeletten, jonka tutkimukset ovat osoittaneet maahanmuuton nettovaikutukset Norjan kansantaloudelle negatiivisiksi:
"Alemman koulutustason omaavan väen maahanmuuton salliminen ei tuo mukanaan mitään. Emme voi jatkaa tällaista maahanmuuttopolitiikkaa tulevaisuudessa." Lähde
 Tosiasiat ovat olleet jo kauan tiedossa. Niitä on kieltäydytty julkaisemasta milloin mistäkin syystä. Niin kuin aina, myös Norjassa tiedotusvälineet ovat kovasti vasemmalle kallellaan. Norjassa näin tekee 70 prosenttia toimittajista. Lähde

Ne ovat kuitenkin tunnustaneet olleensa vastuussa virheellisen ja liioitellun tiedon levittämisestä. Ne ovat myöntämään käyneensä ankaraa kamppailua Norjan Edistyspuolueen ex-johtajaa Carl I. Hagenia vastaan, joka piti jo 90-luvulla esillä maahanmuuttoon liittyviä suuria kustannuksia. Tässä roolissa puolue on joutunut toimimaan vastaisuudessakin melko yksin.

Islamiin liittyvät kysymykset tuntuvat halvaannuttaneen monien näennäisesti liberaalien ja edistyksellisten poliitikkojen, toimittajien ja suvaitsevaisten ajattelukyvyn. Ylimielisyys, heikkous ja hiljainen sympatia uskontoa kohtaan auttaa sen ujuttautumaan "hyödyllisten idioottien" avulla yhteiskunnan osaksi ja lopulta tuhoamaan sen. Tässä auttaa vielä vasemmiston läntistä maailmaa, Amerikkaa ja Israelia kohtaan tuntema vastenmielisyys. Se ei näin ollen tajua itsekään, että mitä tapahtuu. Herääkin epäilys, että vasemmisto pyrkii tuhoamaan vihaamansa porvarillisen länsimaailman instituutiot, ottamaan ne haltuunsa ja tarvitsee siinä myyräntyössään avukseen islamia.

Näin Neuvostoliiton kaatumisesta otettaisiin ikäänkuin revanssi. Siinä vasemmisto tosin joutuu pettymään: Heitä ei tultaisi juhlimaan sankareina muslimien taholta, sillä he toimivat heidän "hyödyllisinä idiootteinaan", joista tultaisiin hankkiutumaan eroon heti, kun islam on päässyt valtaan. Ateisteina ja pakanoina esiintyvät ovat nimittäin muslimien hierarkiassa kaukana kristittyjen ja juutalaisten alapuolella, jossain eläinten tasolla kenties. Näin muotoili "jumalattomien" aseman islamin edessä lontoolainen imaami Scheich Omar al-Bakri Muhammad:
 "Emme tee eroa siviilien, ei-siviilien, syyttömien ja syyllisten välillä. Teemme sen ainoastaan muslimien ja toisuskoisten välillä. Ja toisuskoisen elämä on arvoton! (julkaistu Publica Portugal, 20.04.2004)
Norjassakin pääsyy alhaiseen työllistymisasteeseen on muslimien kohdalla alhainen koulutus- ja ammattitaito. Varsinkin miesten kohdalla on varhainen koulunkäynnin keskeyttäminen yleistä, niin Norjassa kuin muuallakin Euroopassa. Syyksi tarjotaan vasemmiston taholta aina kantaväestön haluttomuutta integraation edistämisessä ja tyypillisesti unohdetaan maahanmuuttajien oma vastuu ja ennen kaikkea halukkuus integroitumiseen.

Usein raportoidaan siitäkin, että lapsetkin halutaan pitää poissa norjalaisesta yhteiskunnasta, oman perheen/suvun parissa. Käykin niin, että tuhannet Norjan passin omaavat lapset lähetetään Pakistaniin tai jonkin muun arabimaan koraanikouluun oppimaan ja samalla "suojaan liialta länsimaistumiselta." Tätä on jopa joku kritisoinutkin, esimerkiksi norjalainen Human Rights Organisation-järjestö. Käsittämätöntä mutta totta: Näistä syytöksistä suuttuneina Norjassa asuvat pakistanilaiset alkoivat vaatia omien koraanikoulujen rakentamista Pakistaniin- luonnollisesti norjalaisten veronmaksajien rahoilla.

Ei kulu montaa vuosikymmentä siihen, kun Oslo ei näytä enää länsimaiselta paikalta väestötieteellisesti katsoen. Muutamat tutkijat ennustavat, että norjalaiset, tanskalaiset ja ruotsalaiset jäävät vähemmistöksi omassa maassaan. Ei ole oikeastaan kysymys siitä, että jos näin tapahtuu vaan että milloin tämä tapahtuu?
Historia on osoittanut, että noin 20 prosentin väestöosuus vääräuskoisilta valloitettavassa maassa (al-Harb) riittää tähän. Sen jälkeen kaikki sujuu ripeästi.

Katsaus eräisiin yhteiskuntiin osoittaa, millainen kukoistus Eurooppaa odottaa: Se saattaa olla Libanonin, Nigerian, Thaimaan tai Filippiinien tapainen taistelu mm. kulttuurin ja uskonnon saralla. Tavoitteena on lopulta saavuttaa "rauhanmaa" l. "dar al-Islam". Odotettavissa olevat uhrimäärät saattavat olla suuria. Ranskan, Belgian, Hollannin, Ruotsin, Englannin ja Kreikan lähiöissä on tunnistettavissa ensimmäisiä Euroopan "libanonisoitumisen" merkkejä.

Käännös minun. Alkuperäinen artikkeli täällä. 

No comments: